KYOKUSHIN KATA NIGHT – 13/14 august 2022

KYOKUSHIN KATA NIGHT – pentru cei pasionati, pentru cei dedicați, pentru cei care știu și vor sa viseze altfel!

Ce facem? Un antrenament puțin diferit, deoarece se va desfășura pe timp de noapte și va dura ceva mai mult decât de obicei. Astfel, sambătă spre duminică, de la 10 seara la 5 dimineața, învătăm și repetăm kata, până începem să fim mulțumiți de execuția noastră. Apoi merităm să bem o cafea împreună, ca între prieteni!

Sunt doar 10 locuri disponibile și se ocupă rapid. Să nu uităm: noaptea de kata e doar pentru practicanții de peste 16 ani. Vom reveni cu imagini și impresii de la acest eveniment inedit.

Afis noapte kata

Daria Ștefania Mihalcea

Osu! Aceasta activitate a reprezentat un prilej minunat de a repeta si perfectiona kata. Cele 7 ore mi-au testat atat rezistenta fizica cat si puterea de concentrare si am descoperit ca placerea de a face kata nu dispare la oboseala extrema. Muzica de fundal si contextul neobisnuit m-au condus spre realizarea unor kata-uri cu miscari naturale, simple care m-au facut sa apreciez si mai mult energia produsa de aceste exercitii. De asemenea, si partea a doua a serii, de dormit pe tatami, a fost o experienta noua, foarte placuta care a consolidat atat legaturile dintre noi, ca si sportivi, cat si respectul pe care il avem pentru dojo si artele martiale pe care le practicam. Va multumesc mult pentru aceasta oportunitate de a ma dezvolta ca persoana si ca sportiv, si sper sa particip in viitor la cat mai multe activitati de acest gen!!!

Adriana David 

 Dincolo de tehnici noi învățate, dincolo de multe kata repetate, 7 ore intr-un dojo, 7 ore de antrenament neîntrerupt îți oferă o noua perspectiva asupra karate-ului și artelor martiale, în general, dar mai ales te învață să te cunoști mai bine pe tine însuți, atât ca practicant, ca sportiv, dar și ca persoana. Mulțumesc pentru aceasta sansa de a fi alături de oameni atât de speciali!!! 

OSU!

 



Valeriu C

Osu! Pentru mine a reprezentat cu siguranta o modalitate de a invata intensiv noi kata si de a le perfectiona pe cele deja cunoscute dar nelucrate frecvent. Nu am fost niciodata un mare iubitor de kata, dar de cand am inceput sa le lucrez pe cele superioare parca as vrea sa le stiu pe toate. Multumesc pentru aceasta experienta, sensei Romeo! Si tuturor celorlalti fara de care maratonul de kata ar fi fost o simpla alergare!

Lasă un răspuns